På Borns friskola går ett 80-tal elever från förskoleklass till årskurs sex, skolans fritidshem har ett 50-tal elever inskrivna. Till både skola och fritids behövs ibland en extra vuxen som kan hoppa in och ersätta ordinarie personal vid tex sjukdom.

Vi söker därför efter dig som vill jobba vid behov. Du får gärna ha erfarenhet av arbete i skola eller fritidshem sedan tidigare, men det viktigaste är att du kan komma och jobba med kort varsel och att du är positivt inställd till att lära känna vår skola.

Mejla en intresseansökan där du berättar lite mer om dig själv till rektor Daniel Seilitz på daniel@bornsfriskola.se

Inbjudan till årsstämma Borns friskola torsdag 19 maj kl 18.
Vi räknar med att kunna vara i matsalen på skolan.
Fika brukar kunna finnas att köpa av en klass som samlar pengar till kommande skolresa.
Årsmöteshandlingar finns att hämta på rektorsexpeditionen en vecka innan stämman.
Välkomna!

OBS! Fritids stängt pga konferens för all personal 12-13 augusti.
27/8 är det dags för skolfotografering.
Vecka 44 är det höstlov och på måndagen (1/11) är fritids stängt.
20/12 höstterminsavslutning.
11/1 2022 vårterminsstart.Efter ett långt sommarlov väntar nu ett nytt läsår. Höstterminen startar måndag 16 augusti.
OBS! Fritids stängt pga konferens för all personal 12-13 augusti.
27/8 är det dags för skolfotografering.
Vecka 44 är det höstlov och på måndagen (1/11) är fritids stängt.
20/12 höstterminsavslutning.
11/1 2022 vårterminsstart.

Idag har kallelse till årsstämma gått ut på epost till alla medlemmar.
Stämman hålls i år digitalt torsdag 6 maj kl 18 på Teams.
Det enda som krävs för att delta är en mobil/dator/surfplatta med internetuppkoppling där du klickar på den länk som kommer att skickas ut till alla som anmält sig.
Anmälan till årsstämman sker på mejl till malinerikssonflink@gmail.com senast 30 april.